Palvelut

Muutama esimerkki taidoistani

UUTTA: SUORA LÄHETYS

Etänä mutta mukana! Tian uusi Suora lähetys –palvelu on loistava tapa ottaa yleisö mukaan tapahtumaan, tilaisuuteen tai vaikka lanseeraukseen.

Suora lähetys on nimensä mukaisesti suora lähetys: toimitettu ohjelma reaaliajassa suoraan Facebook- tai YouTube-kanavaasi.

LUE LISÄÄ.

TOIMITTAMINEN

Jokaisella on kiehtova tarina kerrottavanaan. Pitää vain kuunnella.

Melkein 20-vuotias toimittajan työurani on vienyt minut juttukeikoille pikkukunnista pilvenpiirtäjiin ja savipelloista slummeihin. Teen printtiä, verkkoa, radiota ja videoita.

LUE LISÄÄ.

TARINALLINEN VIESTINTÄ

Mediasta lainattu tarinallinen kerrontatapa toimii: esimerkiksi Wetterhoff ja Inkalan Kartano saivat lisää näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. EMS Oy:n myynti kasvoi 26 prosenttia noin neljässä kuukaudessa.

Kirjoitan, kuvaan, haastattelen ja toimitan yrityksesi tarinat tulokselliseksi markkinoinniksi.

LUE LISÄÄ.

TUOTTAMINEN

”Tarvittaisiin vielä joku, joka tekisi kaiken käytännössä.”

Tuotantooni kuuluvat esimerkiksi: Tarinat, jutut, kuvat, videot, haastattelut, verkkosivujen päivitykset, verkkosivujen suunnittelu, tiedotteet, esitteet, lehdet, blogit, asiakastapahtumat, ideointi, konseptit…

LUE LISÄÄ.

VALMENTAMINEN

Sakkaako sanakone? Tökkiikö tolkku?

Valmennan esimerkiksi yrityksiä, organisaatioita ja yhdistyksiä laadukkaaseen viestintään. 

”Tiedostan, että nyt on olemassa ylisanojen vaara, mutta olen tässä jo useampana päivänä miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että pitämäsi verkkoklinikka oli ihan parhaita koulutuksia ellei paras, missä olen ollut.” Sanni Manninen Johansen, pääsihteeri, Vanajavesikeskus

LUE LISÄÄ.