Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016!

Lokakuun lopussa julkaistu Pisaroita – tarinoita Vanajaveden seudun ihmisistä ja vähän vedestäkin -kirja on kerännyt kiitoksia ja kehuja. Myyntitilaston mukaan kirjan on sukulaisteni lisäksi ostanut uskomattoman moni muu. Ja mikä parasta: Pisaroita ei ole päätynyt kirjahyllyyn pölyttymään, vaan positiivisesta palautteesta päätellen kirjaa on luettu ilolla, tarkkuudella ja innostuksella. Kiitos!

Akaan Seutu -lehden päätoimittaja Juha Kosonen kirjoittaa Pisaroista muun muassa näin: “Pisaroita on taitavasti toimitettu kokonaisuus. Huoliteltu kerronta pitää kirjassa kiinni alusta loppuun. Tia Yliskylä osaa kirjoittaa ja Pentti Mansukoski kuvata.” Juha Kososen koko kirjoituksen voit lukea täällä.

Hämeen Heimoliitto puolestaan palkitsi Vanajavesi-säätiön ja Vanajavesikeskuksen ansiokkaasta vesiensuojelutyöstä ja Pisaroita-kirjan julkaisemisesta Häme-teko-kunniakirjalla. Häme-teko myönnetään merkittävästä toiminnasta hämäläisen kotiseututyön, kulttuurin tai kulttuurimaiseman hyväksi. Palkinto on jaettu vuodesta 1998 lähtien.

Pisaroita-kirjaa saa edelleen Hämeen seudun kirjakaupoista. Lisäksi sen voi tilata Vanajavesikeskuksesta. Lisätietoa kirjasta, myyntipaikat, hinnat ja muut tiedot löydät täältä.

Hilpeää tammikuuta!