Oma Häme -verkkopalvelu

omahame_nelioOma Häme -hanke

Oma Häme on Kanta-Hämeen oma sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä maakuntahallinnon uudistamishanke. Suunnittelin Oma Hämeen verkkopalvelun (ulkoasu, sisältö ja rakenne), graafisen ilmeen ja logon sekä viestintästrategian ja -suunnitelman.

Verkkopalvelun suunnittelun lähtökohtana oli moderni verkkoviestintä. Ydinajatuksena on, että Oma Hämeen viestintä on avointa, nopeaa, suunnitelmallista ja monikanavaista. Viestintästrategiassa päätettiin keskittyä muun muassa omaan uutis- ja videotuotantoon. Siksi oli tärkeää, että verkkopalvelun ulkoasu ja rakenne tukevat esimerkiksi videon käyttöä.

Yhteistyömme jatkuu edelleen. Toimin hankkeen viestintäasiantuntijana. Lisäksi olen aktiivisesti mukana sisällöntuotannossa. Teen Oma Hämeen videot, kirjoitan uutisia ja tiedotteita. Olen myös mukana järjestämässä tilaisuuksia ja tapahtumia.

jukka_lindberg”Oma Häme –hanke on tehnyt viestintä- ja tiedotusyhteistyötä Tia Yliskylän kanssa. Tia on tuonut hankkeen viestintään laajaa asiantuntemusta ja tuoreita ideoita. Tian kanssa kanssa sovitut asiat toteutuvat nopeasti ja vaivattomasti, laatutaso on korkea ja hankkeen viestintä on saanut kiitosta eri puolilta. Tian kanssa yhteistyö sujuu luontevasti ja sujuvasti. Tialla on hyvä taito napata keskeiset viestinnälliset kysymykset hektisestä toimintaympäristöstä. Hän on tuonut hankkeelle selvää lisäarvoa.”

Jukka Lindberg, Oma Häme -hankkeen projektipäällikkö

Oma Hämeen verkkopalvelu