Videot

ota_yhteyttaYhden naisen, nauhurin ja kameran tiimi saa aikaan uskomattoman kiehtovaa liikkuvaa kuvaa.

Videoiden kysyntä on kasvanut kaiken aikaa eikä turhaan: liikkuva kuva on nykyaikainen ja vetovoimainen viestintätapa. Vuonna 2016 tein yli 50 videota eri toimeksiantajille.

Parin-kolmen minuutin mittainen esittelyvideo on monikäyttöinen tuote, koska sitä kelpaa esitellä niin asiakkaille kuin tuleville yhteistyökumppaneille. Lisäksi se on ylivertainen viestintäväline markkinoinnissa: Tilastokeskuksen mukaan yhä useampi suomalainen katsoo mobiililaitteistaan videoita.

Teen erilaisia ja eripituisia tiedotus-, referenssi- ja uutisvideoita.

Maistiaisia vuodelta 2017:

Teen säännöllisesti toimitettuja videoita muun muassa Oma Häme -hankkeelle, Hämeen liitolle, Wetterhoffin talolle, Inkalan Kartanolle  ja Opintokeskus Sivikselle. Lisäksi on tulossa useita uusia yhteistyökumppaneita, joiden tarinaa kerron liikkuvan kuvan voimalla. Seuraa ja inspiroidu!

 

Esimerkkejä vuodelta 2016:

Hämeen liiton videot

Olen tehnyt Hämeen liitolle tapahtuma- ja henkilövideoita vuodesta 2014. Erityiskiitosta sain muun muassa maakuntajohtaja Anna-Mari Ahosen esittelyvideosta.

“Pääsen heti näin aamulla kehumaan Anna-Marin videota – todella hyvin tehty.”

Heikki Pusa, yli-insinööri, Hämeen liitto

Lisää Hämeen liitolle kuvaamiani videoita näet täällä.

Uusi Hämeenlinna -videosarja

Tein Hämeenlinnan kaupungille kahdeksan videon sarjan Uusi Hämeenlinna -uudistuksesta. Kaikki videot ovat katsottavissa täällä.

“Todella hienoa työtä Tia. Miten oletkin onnistunut noukkimaan ne olennaiset asiat esiin! Tavoitteissa onnistuttiin. Toimitus oli hyvin nopea ja kommentteihin reagointi lähes välitöntä.”

Tiina Vahtokari, viestintäpäällikkö, Hämeenlinnan kaupunki

Oma Häme -hanke

Oma Häme –hankkeen lanseerauksessa panostimme vahvasti videokampanjaan. Oma videotuotanto keräsi positiivista palautetta ja huomiota. Kaikki videot ovat katsottavissa täällä.

“Tialla on hyvä taito napata keskeiset viestinnälliset kysymykset hektisestä toimintaympäristöstä. Hän on tuonut hankkeelle selvää lisäarvoa.”

Jukka Lindberg, muutosjohtaja, Oma Häme -hanke

Wetterhoffin talo

Fredrika Wetterhoff -säätiön kanssa olemme tehneet tiivistä yhteistyötä vuodesta 2014 alkaen. Videoita olemme tehneet lähes 20. Videotuotannosta on tullut olennainen osa Wetterhoffin viestintää. Kaikki videot ovat katsottavissa täällä.

“Olemme saaneet pelkästään hyvää palautetta. Sivuilla käydään useimmin. Video on ollut hyvä lisä, vaikka ensiksi hieman epäilin.”

Hannele Yrjö-Koskinen, toiminnanjohtaja, Fredrika Wetterhoff -säätiö

Inkalan Kartano

Inkalan Kartanon ensimmäinen video tehtiin kesällä 2016 Pakarituvasta. Video keräsi huiman määrän katsojia ja kasvatti roimasti Pakarituvan kysyntää.

Hämeen liitto

Hämeen liiton kanssa aloitimme videotuotannon pari vuotta sitten. Katsojamäärät ovat kasvaneet ja videot ovat laajentaneet tavoittuvaa kohderyhmää. Kaikki videot ovat katsottavissa täällä.

Luota-hanke

Luota-hankkeen loppuraportissa käytettiin modernia tekniikkaa: paperipumaskan sijaan hankkeen tulokset esiteltiin 7 videolla. Vastaanotto oli innostunut ja positiivinen. Lisää videoita hankkeen loppupresentaatiossa.

 

Miltä sinun videosi näyttää?

Suunnitellaan se yhdessä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

tia@tiayliskyla.fi

050 581 6152