Suosittelijoita ja kehuja

 

jukka_lindberg_mv“Oma Häme –hanke on tehnyt viestintä- ja tiedotusyhteistyötä Tia Yliskylän kanssa. Tia on tuonut hankkeen viestintään laajaa asiantuntemusta ja tuoreita ideoita. Tian kanssa kanssa sovitut asiat toteutuvat nopeasti ja vaivattomasti, laatutaso on korkea ja hankkeen viestintä on saanut kiitosta eri puolilta. Tian kanssa yhteistyö sujuu luontevasti ja sujuvasti. Tialla on hyvä taito napata keskeiset viestinnälliset kysymykset hektisestä toimintaympäristöstä. Hän on tuonut hankkeelle selvää lisäarvoa.”

Jukka Lindberg, projektipäällikkö, Oma Häme -hanke

 

timo_reina2”Hämeen liitto on tehnyt Tia Yliskylän kanssa yhteistyötä vuodesta 2013 alkaen. Tia on monipuolinen viestinnän ammattilainen, jonka kanssa työskentely on helppoa ja tehokasta ja tulokset ovat olleet toiveidemme mukaisia.”

Timo Reina, maakuntajohtaja, Hämeen liitto

 

 

sanni_manninen_johansen“Tian kanssa on helppoa ja hauskaa tehdä yhteistyötä. Kun Tia ottaa jonkin asian hoidettavakseen, voi luottaa siihen, että homma tulee hoidettua taitavasti. Monipuolinen, syvällinen ja ajantasainen viestinnän osaaminen yhdistettynä maalaisjärkeen, aktiiviseen otteeseen, valoisaan asenteeseen ja ehtymättömään varastoon ideoita tekee Tiasta vahvan kumppanin vaativaankin viestintään.”

Sanni Manninen Johansen, pääsihteeri, Vanajavesikeskus

 

reima_vayrynen“Tia Yliskylä on tehnyt raikkaalla ja jämäkällä tavalla asiakkaistamme referenssivideoita. Videoista huokuu monipuolinen toimittajaosaaminen. Asiakastarinat ovat helposti ymmärrettäviä ja yhtiömme arvojen mukaisia. Suosittelen Tiaa muillekin kaikenlaisten tarinoiden toteuttajaksi.”

Reima Väyrynen, toimitusjohtaja, it. Hämeenlinna

 

pirjo_vp“Minulla oli ilo työskennellä Tian kanssa muutaman vuoden ajan. Opin tuntemaan hänet erittäin tehokkaana ja luotettavana  työntekijänä. Hänellä on paljon omia ideoita. Hän löytää nopeasti näkökulmia ja haastateltavia aiheeseen kuin aiheeseen. Innostunut, innovatiivinen ja iloinen toimittaja, jolla on halu ja kyky myös uudistaa työtapoja.”

Pirjo Vidberg-Pietilä, uutispäällikkö, Hämeen Sanomat

 

heidi_k“Tia on varsinainen ideapankki! Innovatiivinen, luova ja energinen, aikaansaava tehonainen. Pidän Tian rehellisistä mielipiteistä ja rohkeudesta olla sanojensa takana. Ainoa jarru tämän tuulimyllyn tiellä voi olla asiakas itse.”

Heidi Kyrö, laulaja

 

 

helena_aho“Tialla on monipuolinen kokemus erilaisista viestintä- ja tiedotusalan tehtävistä. Kun tähän kokemukseen lisätään vielä Tian idearikkaus, innostuneisuus ja asioihin paneutuminen, on tuloksena vahva tiedotusalan ammattilainen joka suhteessa.”

Helena Aho, kauppias, Loviisan Aitta