On se jännä. Kirjoittamisen ammattilainenkin hyytyy heti kun pitäisi naputella jotain itsestään.

Yhdysvaltalainen ystäväni on yrittänyt valmentaa minua kehumaan itseäni Amerikan malliin. “Sell yourself”, hän yllyttää.

Vaan ei se perisuomalainen häveliäisyys ihan helpolla haalistu. Mieluummin annan työn puhua puolestani kuin puhun työstäni.

Että päivää vaan. Olen Tia Yliskylä, toimittaja, tiedottaja ja kaikkiruokainen viestinnän freelancer.

Naururyppyjen määrä paljastaa, että ikää on 35.

Titteleitä on kertynyt kourallinen: vaimo, äiti, maisteri, toimittaja, tiedottaja, valokuvaaja, toimitussihteeri, viestinnän suunnittelija, journalisti, liikunnanohjaaja, kiva kaveri ja hassu täti. Rakkaita nimikkeitä kaikki.

****

vinkkilaatikko_esittelyblogiVaan ken on Tia? Olen ratkaisukeskeinen hyvän tuulen kylväjä, jota on helppo lähestyä. Ja luonteeltani sen verran hölösuu, että juttelen muustakin kuin säästä.

Minun on helppo lähestyä kaikkia mummojen ompeluseurasta mopoteineihin ja maatalon isännistä bisnesladyihin. Esiintymistaidoiltani olen varma viestijä, joka mieluusti kaveeraa mikrofonin kanssa.

Minä tykkään työstä ja työ minusta. Teen omat työtehtäväni aina niin hyvin kuin suinkin osaan, mutta en silti pidättele intoani tuumailla laajempiakin kokonaisuuksia.

Itsenäisten työtehtävien tuoma vastuu ja niissä onnistuminen ovat parasta mitä tiedän, mutta ryhmätyössä olen väsymätön tsemppaaja, se kaikkien kaveri, jonka kone ei hyydy.

***

Työnantajani ovat kiitelleet minua erinomaisesta kiireen ja paineen hallinnasta. Vilkas työtahti ja yllättävät tilanteet ovatkin päivittäistä arkeani.

En pelkää rutiinia ja päivästä toiseen toistuvia työtehtäviä, koska ne tuovat arkeen varmuutta ja auttavat näkemään muutostarpeita.  Rutiinista huolimatta heittäydyn nopeisiinkin haasteisiin innolla ja itseäni säästämättä.

Nautin työnteosta, ja sen vuoksi saan paljon aikaiseksi menettämättä iloista ja aurinkoista otetta työhön.

***

Ja kas, kun näköjään pääsin vauhtiin, niin johan alkoi puskea tarinaa.

Kiitos, jos jaksoit tänne saakka. Jos taas kiinnostuit kuulemaan vieläkin enemmän, ota rohkeasti yhteyttä:

tia@tiayliskyla.fi

050 581 6152

 

Tia