Tietosuoja- ja rekisteriseloste

TMI TIA YLISKYLÄN TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

REKISTERINPITÄJÄ

TMI Tia Yliskylä 2558508-4
Postiosoite: Kuokkamaantie 3, 13500 Hämeenlinna

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Yrityksen / henkilön nimi: Tia Yliskylä
Postiosoite: Kuokkamaantie 3, 13500 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 050 581 6152
Sähköposti: tia@tiayliskyla.fi

Tietosuojavastaavan yhteystiedot:

Tia Yliskylä
Kuokkamaantie 3, 13500 Hämeenlinna
Puhelinnumero 050 581 6152
Sähköposti: tia@tiayliskyla.fi

REKISTERÖIDYT

TMI Tia Yliskylän rekisterissä talletetaan palveluja ostaneiden asiakkaiden tietoja ja potentiaalisia yritysasiakkaita.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin pitämisen peruste:

  • Henkilön yhteystietoja käsitellään asiakassuhteen ja laskutuksen perusteella
  • Henkilön yhteystietoja käsitellään suostumuksen perusteella

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

  • asiakassuhteen hoitaminen
  • asiakastiedotus
  • yrityksen palveluista kertominen
  • haastattelu- ja kuvauslupien varmistaminen

REKISTERIIN TALLENNETTAVAT HENKILÖTIEDOT

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  • yrityksen nimi
  • yhteyshenkilönnimi
  • osoite
  • sähköposti
  • puhelinnumero

Haastattelu- ja kuvausluvat

  • etu- ja sukunimi, kuvaus- ja haastatteluaika ja -paikka

Asiakastiedot

  • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen tia@tiayliskyla.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • palvelutilanteessa ja ostotapahtuman yhteydessä
  • asiakassuhteen syntyessä
  • markkinointitapahtuman yhteydessä
  • asiakkaalta itseltään verkon kautta uutiskirjeen tilauksesta
  • asiakkaalta itseltään sosiaalisen median kautta
  • kuvaus- tai haastattelutilanteessa

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin TMI Tia Yliskylän ulkopuolelle.  Olemme varmistaneet, että sopimuksissamme palveluntarjoajien kanssa on huomioitu tietosuoja-asetus.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

  • Google Inc., MailChimp, Facebook / WhatsApp / Instagram, Twitter, Microsoft Corp/LinkedIn

KÄSITTELYN KESTO

Tietoja säilytetään niin kauan, kuin asiakkuus tai yhteistyö on voimassa. Julkaisulupia säilytetään 1 vuoden ajan julkaisuajankohdasta. Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJÄT

Asiakkaan yhteystietoja käsittelevät TMI Tia Yliskylän yrittäjä ja kirjanpitäjä.

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

TIETOJEN SIIRTO EU:N ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja EU:n ulkopuolella käsittelevä MailChimp on sitoutunut GDPR:n vaatimuksiin.

AUTOMAATTINEN PÄÄTÖKSENTEKO JA PROFILOINTI

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.